top of page

Waar wij inspiratie vandaan halen? Door zelf als rasechte Bourgondiërs te genieten van een hapje en drankje.

- Jolanda (links)

Viv Verstegen en Jolanda Evers, beiden rasechte Bourgondiërs, bemerkten tijdens hun bezoeken aan feestjes dat de sfeer vaak afneemt wanneer het buffet wordt geopend. De dames besloten daarom in januari 2013 een eigen cateringbedrijf te beginnen, genaamd Vijo Cuisine. Met enthousiasme, vakkundigheid en gastvrijheid wil Vijo Cuisine laten zien dat de stemming tijdens een feest niet hoeft te verdwijnen tijdens het uitserveren van hapjes.

Jolanda is binnen Vijo Cuisine een op en top gastvrouw tijdens evenementen, terwijl ik zorg voor de bereiding in de keuken. Een perfecte combinatie dus.

- Viv (rechts)

Vijo Cuisine verzorgt luxe fingerfood catering inclusief bediening, voor een all-in prijs vanaf €7,50 euro per persoon. Uiteraard is in overleg alles mogelijk om een evenement tot een succes te maken.


Inspiratie doen Viv en Jolanda vooral op bij de gelegenheden waarbij ze zelf genieten van een hapje en een drankje en tijdens reizen naar landen die ook culinair iets bijzonders te bieden hebben. Jolanda is binnen Vijo Cuisine een op en top gastvrouw tijdens evenementen, terwijl Vivvienne zorgt voor de bereiding in de keuken. Een perfecte combinatie dus.


Vijo Cuisine wil gasten laten genieten van exclusieve hapjes die zij zelf gedurende het evenement uitserveren. Met een lage prijsstelling is het ook mogelijk om tijdens een verjaardag of borrel te genieten van exclusieve hapjes. Doordat Vijo Cuisine de hapjes zelf uitserveert wordt een evenement niet meer onderbroken en kan iedereen zijn of haar gesprek of het dansen weer snel hervatten en op een eigen moment ervoor kiezen om een hapje te eten.


Uw feestje wordt met de hapjes van Vijo Cuisine een topfeest. Ervaar het zelf en informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Maak nu een afspraak en we maken een vrijblijvend passend voorstel voor u.

Viv en Jolanda van Vijo Cuisine, voor een geslaagd feestje!

bottom of page