top of page

Benieuwd wat anderen van Vijo Cuisine vinden? Op deze pagina vind je een greep uit de vele referenties. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij Vijo Cuisine dan horen wij dat graag.


Beauty Clinic Roermond -September 2020
Heerlijke en super mooie hapjes verzorgd door Vijo Cuisine tijdens ons event vandaag, De volgende keer gaan we zeker de dames van Vijo weer bellen. Chapeau


Laurentius ziekenhuis Roermond- September 2020
Vele positieve reacties gekregen en het was super verzorgd! Ook het contact zo via mail/app/telefoon is perfect! Heel persoonlijk. In de toekomst zullen we vast nog eens gebruik van jullie maken.

Jill Visser - September 2020
We genieten nog steeds na! We hebben een hele leuke dag gehad, ook dankzij jullie. Het eten was heerlijk( iedereen praat er nog over na) en we hebben vollop genoten bij jullie leuke locatie. Mede dankzij jullie was het een prachtige dag.!

Chantal Hermans - Juli 2020
Ik wil nogmaals zeggen hoe fantastisch mijn verjaardagsfeest was, mede dankzij Vijo! Zeker voor herhaling vatbaar!


Bibliocenter weert – Weert – Oktober 2018
Hartelijk bedankt voor de catering die jullie hebben verzorgd voor de 170 gasten van ons 10-jarig jubileumfeest. Jullie hebben bijzondere en erg lekkere borrelhapjes gepresenteerd. De samenstelling en smaken ervan zijn net anders dan anders, maar toch zo dat iedereen het lust. Er wordt alleen gewerkt met verse ingrediënten, en dat proef je! Tijdens de avond hebben jullie alle zorg rondom de hapjes uit onze handen genomen. Jullie werken professioneel en snel en toen alle hapjes op waren, werd de keuken geheel opgeruimd en gepoetst en alle afwas meegenomen. Op die manier konden ook de organisatoren van het feest gewoon genieten van de avond en het eten, zonder zich druk te hoeven maken of alles wel goed ging. Wij kunnen niet anders dan jullie aanraden bij iedereen die op zoek is naar ee...

Lees meer
bottom of page