Benieuwd wat anderen van Vijo Cuisine vinden? Op deze pagina vind je een greep uit de vele referenties. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij Vijo Cuisine dan horen wij dat graag.

Bibliocenter weert – Weert – Oktober 2018
Hartelijk bedankt voor de catering die jullie hebben verzorgd voor de 170 gasten van ons 10-jarig jubileumfeest. Jullie hebben bijzondere en erg lekkere borrelhapjes gepresenteerd. De samenstelling en smaken ervan zijn net anders dan anders, maar toch zo dat iedereen het lust. Er wordt alleen gewerkt met verse ingrediënten, en dat proef je! Tijdens de avond hebben jullie alle zorg rondom de hapjes uit onze handen genomen. Jullie werken professioneel en snel en toen alle hapjes op waren, werd de keuken geheel opgeruimd en gepoetst en alle afwas meegenomen. Op die manier konden ook de organisatoren van het feest gewoon genieten van de avond en het eten, zonder zich druk te hoeven maken of alles wel goed ging. Wij kunnen niet anders dan jullie aanraden bij iedereen die op zoek is naar een goede cateraar.
Stichting Bibliocenter

Familie Heijnen – Roermond – September 2018
Hallo team Vijo Cuisine.
Wij willen jullie heel hartelijk bedanken, voor de perfect verzorgde en goed verlopen avond afgelopen zaterdag 1 september.
Het eten en we hadden maar liefs 12 gangen,
was in een woord FANTASTISCH !!!
Iedere gang of het nu de bonbon van Rundercarpaccio was of de afsluiter het toetje van een mouse van likeur 43 met gezoute caramel popcorn
super mooi gepresenteerd & netjes verzorgd.
En de smaken voortreffelijk.
Wij zelf waren al vol lof maar onze gasten, echt je hoorde niks anders als hmm heerlijk, boo geweldig.
Echt heel heel hartelijk bedankt.
Wij zullen jullie zeker nog vaker zien zodat we kunnen genieten van al het lekkers dat jullie te bieden hebben.
liefs Luc & Marilyn

Familie Joosen – Roermond – augustus 2018
Zeer tevreden over de hee...

Contact

Reijpenweg 5, 6061 GD Posterholt
info@vijocuisine.nl

+31 (0)6 46 86 30 24
+31 (0)6 58 90 89 38

  • Facebook
  • Instagram