top of page

Feesten vanaf 20 personen


Geeft u binnenkort een feestje en wilt u heerlijk genieten en er zeker van zijn dat uw gasten niets te kort komen? Wij staan voor u klaar met onze fingerfood. Dit zijn luxe hapjes die tussen duim en wijsvinger gegeten worden zoals bijvoorbeeld Hollandse snacks, Franse amuses of Spaanse Tapas. 

U kunt kiezen uit een walking diner, amuse parade of heerlijke fingerfoods voor bij de borrel.

Ook nemen wij het uitserveren van al deze lekkere hapjes op ons. Zo kunt u optimaal genieten van uw eigen feest. En maakt u zich geen zorgen over de berg afwas, dat wordt uiteraard ook geregeld. ​

Onderstaand een aantal mogelijkheden, wenst u iets anders? Geen probleem we maken graag een voorstel op maat.

Neem hiervoor contact met ons op.

Heeft u een feest in de planning, reserveer dan tijdig ( vrijblijvend) de datum en tijdstip om teleurstelling te voorkomen.

Vanuit Posterhol voorrijkosten,  €1,- per gereden km vanuit Posterholt.

Bij appartementencomplex / slecht bereikbare locaties waarbij lange afstanden gelopen moeten worden bij laden en lossen word een toeslag berekend van € 30,- per uur op nacalculatie.

Vijo Cuisine zal met de groots mogelijke zorg werken bij u locatie/ thuis, mocht er toch schade ontstaan door frituren, koken, vlekken etc. dan zijn wij hier NIET voor verantwoordelijk. Het liefst werken we in de garage/buiten, 
( afhankelijk van de weersomstandigheden)

 

Feest pakketten inclusief service.

Bestel hier de feest menu die het beste aansluit bij de gelegenheid en uw gezelschap. Liever zelf hapje uitzoeken? Dat kan ook, scroll hiervoor verder naar beneden. 

  Fingerfoods zelf samenstellen

  Liever zelf een diner / fingerfoods samenstellen? Ook dat kan! Wel minimaal 450,- afname en minimaal 20 hapjes per soort.

  Indien u een keuze wens te maken, liefst eerst in overleg met ons samenstellen, kan kan telefonisch of per mail.

   

  Hapje voor bij de borrel 4 tot 6 hapjes per persoon.

   

  Complete maaltijd / walking diner 8 tot 12 hapjes per persoon. 

  Heeft u een feest in de planning, reserveer dan tijdig ( vrijblijvend) de datum en tijdstip om teleurstelling te voorkomen.

  bottom of page